Online bereikt u meer

Van alle belangen waar u mee te maken heeft, staat die van uw patiënt bovenaan. Geleverde kwaliteit en gerealiseerde klanttevredenheid zorgen dat naar u verwezen wordt en dat de zorgverzekeraar de rekening betaalt.

De zorg is doordrenkt van het plezier om de ander te kunnen helpen en die spirit wilt u in uw team graag behouden. Alleen is de zorg in Nederland te duur geworden. We moeten doelmatiger werken, bezuinigen, inkrimpen en kosten besparen. Daartegenover staat een groeiende vraag naar zorg. We zoeken informatie, duiding, behandeling, ondersteuning, lotgenotencontact, preventie, voeding, beweging en ontspanning.

Lees verder op Skipr.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s