Online bereikt u meer

Van alle belangen waar u mee te maken heeft, staat die van uw patiënt bovenaan. Geleverde kwaliteit en gerealiseerde klanttevredenheid zorgen dat naar u verwezen wordt en dat de zorgverzekeraar de rekening betaalt.

De zorg is doordrenkt van het plezier om de ander te kunnen helpen en die spirit wilt u in uw team graag behouden. Alleen is de zorg in Nederland te duur geworden. We moeten doelmatiger werken, bezuinigen, inkrimpen en kosten besparen. Daartegenover staat een groeiende vraag naar zorg. We zoeken informatie, duiding, behandeling, ondersteuning, lotgenotencontact, preventie, voeding, beweging en ontspanning.

Lees verder op Skipr.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s